Auto se srazilo na kruhovém objezdu s kolem. Zraněný cyklista skončil v nemocnici
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Dopravní policie včera odpoledne vyjížděla do Litvínova k nehodě, která se stala na kruhovém objezdu ulic Mostecká a U Bílého sloupu. Tam došlo ke střetu osobního vozidla s cyklistou.

"Ten po střetu s vozem utrpěl předběžně lehké zranění, se kterým byl z místa nehody převezen rychlou záchrannou službou do zdravotnického zařízení," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Alkohol byl u obou účastníků nehody vyloučen provedenou dechovou zkouškou. Hmotnou škodu policisté odhadli na částku 15 tisíc korun. Okolnosti nehody a míra zavinění jsou předmětem šetření dopravních policistů.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru