Na trávníku ležel hlavou dolů z kopce muž. Okradli ho a nechali bez pomoci
ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Hned dva lidé se obrátili na strážníky kvůli muži, který po půlnoci ležel v trávě v kopci hlavou dolů. Jen pár minut po prvním oznámení strážníci dostali informaci, že ležícího muže právě okradli dva lidé.

Oznamovatel předal strážníkům i přesný popis těchto dvou osob. První hlídce se podařilo opilého muže probrat, ten potvrdil, že pohozená peněženka vedle něj je skutečně jeho, byly v ní ale už jen doklady. Kolik přesně peněz u sebe před okradením muž měl, nedokázal říct.

O pár ulic dále si další hlídka všimla dvou osob, které odpovídají popisu pachatelů. Svědkyně následně potvrdila, že jde skutečně o muže, kteří ležícího okradli. Převzala si je proto hlídka Policie ČR a odvezla je na služebnu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru