Pes spadl při venčení do nádrže. Reakce páníčka šokovala dvě slečny tak, že zavolaly strážníky
ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Po muži, který nepřiměřeně udeřil svého psa, pátrali strážníci v centru Litvínova. O události strážníky informovaly dvě slečny, které muži původně pomáhaly psa vytáhnout z vodní nádrže v Zámeckém parku.

Muž tam venčil psa bez vodítka, což se nesmí. Pes zaběhl k nádrži, spadl dovnitř a nemohl sám vylézt ven. Když se všem třem podařilo psa vytáhnout, majitel jej uhodil, což přišlo dívkám dost neadekvátní. Přivolaly tedy městskou policii.

Strážníci muže dostihli na Masarykově náměstí, kde se jim muž k incidentu doznal, byl prý rozčilený. Pes je evidován na jeho otce. Strážníci udělili muži pokutu za volné venčení, pes byl nezraněn.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru