Muž ukradl dívce v domě kolo, nový majitel jí ho vrátil
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Příležitosti využil 31letý muž z Litvínova. V místě svého bydliště uviděl dívku, která přišla do domu s jízdním kolem. Ta ho odložila u výtahu a poté šla ke kamarádce. Kolo nijak nezajistila. Muž se horského kola zmocnil a ukryl ho na balkón.

"Dívka v domě kolo marně hledala. Muž si ho následně ze společného balkónu vyzvedl a na svém zaměstnání ho nabídl k prodeji. Jeden z kolegů si kolo v hodnotě 11 tisíc korun koupil. Moc si ho neužil. Zjistil totiž, že kolo je kradené a vrátil ho poškozené," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Muž ve věku 31 let nyní čelí obvinění z trestného činu krádeže. Obviněný, který již v minulosti kradl a byl loni odsouzen, je stíhán na svobodě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru