Muž dostal od mladíka z Litvínovska kladivem do obličeje, utrpěl vážná zranění
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Most - Ze zločinu těžkého ublížení na zdraví a přečinu výtržnictví čelí obvinění teprve 19letý mladík z Litvínovska. Ten měl v jedné obci na Litvínovsku koncem června v odpoledních hodinách napadnout jen o pár let staršího muže, který přišel na návštěvu za přítelkyní tohoto mladíka.

Ještě venku před domem došlo mezi oběma muži ke slovní rozepři, kdy poté mladík měl dle výsledků šetření policie poškozeného opakovaně udeřit kladivem do oblasti obličeje a čelisti.

"Vlivem útoku napadený upadl na zem, kde inkasoval další údery pěstí do hlavy od obviněného. Napadený utrpěl vážná zranění, se kterými skončil v nemocnici s následnou nutností operačního zákroku a s dobou léčení přesahující dobu šesti týdnů," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Obviněný mladík je stíhán na svobodě. Za takové jednání může soudit přikročit k uložení trestu odnětí svobody na tři léta až deset let.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru