Sousedské spory: Muž strčil sirku do zvonku, hlučný soused ho ale poznal z kamery
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Rošťárnou, kterou si během mládí vyzkouší řada dětí, se rozhodl řešit sousedský spor obyvatel jednoho z domů v Ukrajinské ulici v Litvínově. Případem se nakonec zabývala i místní městská policie.

Muže štvalo ho, že jeho soused neustále řve, což opakovaně řešila i městská policie. Strčil tedy hlučnému sousedovi sirku do zvonku, což hlučného majitele bytu velmi rozčílilo.

Ze záznamu z kamery v domě bezpečně poznal, kdo za nepřetržitým zvoněním stojí, a oznámil to městské policii. Strážníci oba muže na místě vyslechli. Ti slíbili, že se již budou chovat tak, aby se už navzájem neobtěžovali a nemuseli v budoucnu opět volat městskou policii.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru