Agresivní chování otce školačky nebylo ojedinělé. Nouzové tlačítko mačkali kvůli němu už několikrát
Poprask u základní školy v Litvínově. Foto: Michal Němec
Litvínov

Litvínov - Nespokojený otec žačky Základní školy v Litvínově-Hamru popustil v budově školy uzdu svým emocím natolik, že pracovníci školy byli nuceni stisknout nouzové tlačítko. Jak nyní vyplynulo, nebylo to poprvé.

Na místo dorazily dvě hlídky strážníků, kteří vyvedli rozzuřeného muže před budovu. Agresivní byl i nadále, nakonec skončil v poutech. Přivolána byla taktéž hlídka Policie ČR. Zatímco muže i s dcerou, kterou odmítl nechat ve škole, odvezli policisté na služebnu, jednu z učitelek, která utrpěla při jednání s mužem nervový šok, odvezla zdravotnická záchranná služba. Zaměstnanci školy vypověděli, že kvůli agresivnímu chování muže bylo použito nouzové tlačítko již několikrát.

Není vyloučeno, že policisté mohou jednání muže posoudit jako trestný čin výtržnictví.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru