Nechoďte pod stromy, varuje Litvínov! Do parků dal bezpečnostní pásky
Spadlý strom v parku nedaleko Bílého sloupu. Foto: čtenář
Litvínov

Litvínov - Vichřice přecházející přes české území postupně slábne, i tak ale dál hrozí nebezpečí od poletujících předmětů a zejména padajících větví i celých kmenů stromů.

Město Litvínov kvůli tomu vydalo upozornění pro obyvatele, ve kterém upozorňuje obyvatele, aby se vyvarovali pobytu pod stromy, a to nejen v parcích.

Bezpečnostní páskou je zatarasen například průchod vedle plaveckého bazénu vedoucího k parku u Pilařského rybníku. Stejně tak park u Scholy Humanitas. V této lokalitě došlo k pádu vzrostlého stromu přes cestu.

K 15. hodině obdrželo krajské operační středisko hasičů 332 oznámení o spadlých stromech v Ústeckém kraji. Dalších událostí způsobených větrem bylo od rána hlášeno 93.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru