OBRAZEM: Burácivý zvuk motoru bylo slyšet už z dálky. Lidé si mohli v Litvínově o víkendu užívat zážitkové jízdy nadupanými auty
Foto: Olga Markuzziová
Litvínov

Litvínov - O víkendu ve dnech 8. a 9. července jste mohli v Litvínově slyšet ten krásný zvuk osmiválcového motoru a zažít jízdy v luxusních autech. Nebo naopak ve starých škodovkách či pořádném terénním autě.

Firma The Most Car ve spolupráci s Veterány Litvínov připravila zážitkovou akci, v průběhu které jste se mohli svézt v kterémkoliv z vystavených aut.

„Bylo to super a stálo to za to. Jakmile jsme se o této akci dozvěděli, se synem nebylo k vydržení a museli jsme jít. V takovém autě se člověk prostě jen tak nesveze,“ uvedla Katka, maminka Adama a Valérie, co si užili jízdu v osmiválcovém Fordu Mustang GT 50V8 cabrio s úpravami na podvozku. Také syn Adam si jízdu pochvaloval: „Tak je to krásné auto a mně se strašně líbí ten zvuk. Moc jsem se na tu jízdu těšil, hned jak jsem se o tom dnes dozvěděl od babičky“.

Dalším autem, jímž se lidé mohli svézt, byl silný SUV vůz značky Audi SQ7, nebo Porsche GTS, velkým terénním autem nebo naopak starými „vymazlenými“ škodovkami.

„Tato akce byla dnes první a překvapil mě velký zájem lidí, kteří se přišli s auty svézt i v dnešním horku. Určitě nebude poslední. Tato auta si lidé můžou od nás pronajmout jako zážitkové jízdy i na různé akce, například na svatbu,“ uvedl William Verner, majitel The Most Car.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru