Proč je uzavřena silnice mezi chemičkou a rozcestím na Horní Jiřetín a Chomutov? Propadla se tam silnice
Komunikace byla krátce po páté hodině večer uzavřena. Foto: Jakub Zápotocký
Litvínov

Litvínov – V úterý krátce po páté hodině večer došlo k uzavření silnice 0272 v délce 500 m v úseku Unipetrol-kruhový objezd po křižovatku směr H. Jiřetín-Chomutov. Podle serveru dopravniinfo.cz by komunikace měla být otevřena ještě v noci.

Obyvatelé Litvínova byli o uzavírce silnice informování pomocí portálu Munipolis, kde však čas zrušení uzavírky není uveden. „Krátce po páté hodině nám bylo oznámeno cestou městské policie, že došlo k propadu vozovky na silnici mezi Zálužím a Horním Jiřetínem. K propadu došlo v hloubce cca tří metrů. Silnice je v tuto chvíli uzavřena, doprava je odkláněna přes Záluží," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Na místě jsou i před devátou hodinou večer stále silničáři.

360116695 637584324998133 2862259391350201951 n

V místě propadu pracují dělníci i těsně před setměním. Foto: Jakub Zápotocký

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru