Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov – Mobilní zařízení v dnešní době díky různým aplikacím dokážou svému majiteli sdílet polohu. Je to pojistka v případě ztráty zařízení, nebo krádeže. Právě z tohoto důvodu se na strážníky Městské policie Litvínov obrátila se žádostí o pomoc  žena, jejíž syn ztratil telefon. Mobil hlásil svou polohu na Šumné.

Žena se ale obávala na místo vyjet sama. Telefon podle ní mohl mít u sebe někdo, kdo ho synovi odcizil. Hlídka se s ženou dohodla na čase a místě, kde se sejdou. To ale nakonec nebylo vůbec potřeba.

Mezitím totiž nálezce umístil na sociální sítě informace, že telefon našel. Strážníci kontaktovali ženu, která u sebe nalezený telefon měla. Bydlela na Šumné. Uvedla, že telefon našla u školy a plánovala ho odnést na služebnu městské policie, pokud by na její výzvu na sociálních sítích nikdo nereagoval. Celý příběh tak měl rychlé a pozitivní rozuzlení – ženy se kontaktovaly a telefon se brzy na to dostal zpět k majiteli.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru