Kapela Poletíme? slaví 15 let na české scéně. Zdroj: archiv kapely
Litvínov

Litvínov – V sobotu večer bude pódium v hudebním klubu Attic patřit moravské kapele Poletíme? Svůj styl označují za original banjo punk future jazz band. Na hudební scéně už slaví 15 let, což v Česku znamená, že kapelu začíná konečně znát širší hudební publikum skrze celou republiku. Jak jste na tom, znáte je?

Zajímavostí je, že kapela měla svoji první zkušebnu v evangelickém sboru, odkud se zakládající členové i znali. Z původní trojice je ale osmičlenný band, co má originální a jasně rozpoznatelný zvuk. Během sobotního večera zazní všechny zásadní songy z historie kapely.

Pokud chcete být u toho, můžete se zapojit do naší soutěže o dvě vstupenky. Odpovězte na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. na otázku Kolik alb dosud vydala kapela Poletíme? Odpověď posílejte do pátečních 12 hod. Výherce zveřejníme na sociální síti Facebook. Do odpovědi nezapomeňte k podpisu doplnit kontakt.

 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru