Ilustrační foto: e-deníky.cz
Litvínov

Litvínov – Marně čekali v pátek v Teplicích cestující na svůj vlak, když se chtěli dostat do Litvínova spojem, který měl dorazit do cílové stanice ve 12.15 hod. U dopravních serverů pro cestující byla nejprve informace, že vlak má zpoždění 46 minut, následně ji vystřídalo sdělení, že vlak pojede pouze do stanice Louka u Litvínova.

Na webu Českých drah je složce omezení provozu informace, že spoj byl odřeknut. „K této situaci dochází, když vlak má větší zpoždění. Protože jde o soupravu, která následně z cílové stanice jede opět v opačném směru, v tomto případě do Ústí nad Labem, potřebujeme zamezit dalšímu zpoždění. Proto se vlak vydá na zpáteční cestu z jiné stanice, než z cílové, v tomto případě z Louky u Litvínova. Cestující, kteří potřebovali jet až do Litvínova, tak v Louce museli vystoupit a počkat na následující spoj," vysvětlil mluvčí Petr Šťáhlavský a dodal, že na trati mezi Loukou u Litvínova a Litvínovem je tedy vše v pořádku a následující spoj dorazí do cílové stanice tak, jak je běžné.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru