Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínovsko – Les mezi Lome a Osekem s přírodní památkou Salesiova výšina patří mezi oblíbené cíle nejen víkendových procházek. Do března však na několika místech v této lokalitě probíhá intenzivní těžba dřeva. 

„Prosíme dbejte pokynů jak zaměstnanců Lesní správy Litvínov, ale také zprostředkovatelů prací a nevstupujte na pracoviště. Opět budou tyto oblasti v nejfrekventovanějších turistických trasách označeny výstražnými cedulemi," informuje Lesní správa Litvínov na sociálních sítích.

Těžit se bude na hranici obce Lom-Loučná, mezi Lomem a Osekem za odbočkou na Duchcov i těsně před Osekem jak na jižní, tak na severní straně nedaleko Oseckého rybníka.

Červeně jsou vyznačeny plochy, kde probíhá či bude probíhat těžba dřeva. Zdroj: Lesní správa Litvínov

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru