Zámek Valdštejnů bude místem setkání s vedením kraje. Pro účast je potřebná registrace.
Litvínov

Litvínov – Na některé věci, které velmi ovlivňují život obyvatel mosteckého okresu, jsou zdejší politici krátcí – určité oblasti totiž spravuje kraj. V úterý 16. ledna budou mít obyvatelé okresu a zástupci místních samospráv příležitost si o konkrétních věcech promluvit přímo s vedením Ústeckého kraje. Radní přijedou do zámku Valdštejnů do Litvínova. Má to jeden háček – debata je naplánována na dopoledne, od 10 do 12 hodin.

„Ze strany Ústeckého kraje proběhne prezentace klíčových témat z oblastí jako je zdravotnictví, investice, doprava, školství apod., se zaměřením právě na oblast Mostecka a plány kraje na rok 2024. Pak v rámci diskuze mohou vyvstat další zajímavé podněty ze strany starostů, nebo právě veřejnosti," nastínila mluvčí kraje Magdalena Fraňková, co se bude během setkání probírat a doplnila, že je určitě přínosné pro obyvatele města otevřít v diskuzi vlastní téma.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru