I přes den by měli být lidé ohleduplní k sousedů, když si pouští hudbu či televizi. Stejně tak ale platí, že nezvaný nemůže vstoupit do cizího bytu. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov – Sousedské vztahy jsou v některých případech velmi napjaté, zvláště když mají lidé rozdílnou představu, jaké jsou hranice mezilidské slušnosti. Lidé by k sobě měli být ohleduplní. Ne vždy se daří, zvláště při soužití v domech, kde je ze sousedních bytů slyšet téměř každé kýchnutí. Kvůli sousedským neshodám museli o svátcích v Litvínově dokonce zasahovat policisté.

„Litvínovští policisté předali sdělení podezření 55letému muži ze spáchání přečinu porušování domovní svobody. Ten měl na uplynulý 1. svátek vánoční v odpoledních hodinách násilím vstoupit do bytu sousedky. Prý mu vadilo, že televizor poškozené hraje velmi nahlas," popsal důvod incidentu policejní mluvčí Václav Krieger.

S reakcí ženy, že televize hraje vzhledem k denní době normálně, se podezřelý nespokojil. Naštvaný muž s užitím síly rozrazil pootevřené dveře bytu sousedky, do jehož prostoru měl neoprávněně vstoupit. Po chvíli se zřejmě zalekl příjezdu policejní hlídky, a proto odešel. Žena celý incident oznámila na obvodním oddělení. Nezvanému sousedovi hrozí v případě uznání viny až dvouleté vězení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru