Jeden z nových zaměstnanců bude u městské policie působit jako údržbář. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov – Městská policie Litvínov se letos zapojí do projektu „Cesta k zaměstnání“ financovaného Evropskou unií v Operačním programu Zaměstnanost plus. Díky tomu v této organizaci získá pracovní pozici někdo, kdo byl dlouhodobě bez zaměstnání. 

Pro město, jakožto zřizovatele Městské policie to znamenalo provést změny v této organizaci. „Díky projektu Cesta k zaměstnání bude jeden nový zaměstnanec organizačně zařazen do Městského útulku pro psy Litvínov a bude zajišťovat údržbářské práce v budovách spravovaných městskou policií. Pomocí dotace z programu Podpora prevence kriminality v Ústeckém kraji 2024 vypsaného Ústeckým krajem vybere městská policie ve spolupráci s místními neziskovými organizacemi ještě jednoho nového zaměstnance, který bude zařazen do skupiny asistentů prevence kriminality jako preventista pro volnočasové aktivity dětí a bude pracovat v Janově,“ přiblížila pracovní náplň dvou nových pozic starostka města Kamila Bláhová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru