Ilustrační foto: e-deníky.cz
Litvínov

Litvínov – Strážníci Městské policie Litvínov se mohou těšit na nový přírůstek do jejich vozového parku. Tedy pokud město Litvínov uspěje se žádostí o dotaci u Ústeckého kraje. O peníze žádá na nákup nového motocyklu, protože ten, na kterém strážníci téměř denně jezdí, je z roku 2009.

Program, z nějž Ústecký kraj městům na podobné věci přispívá, se jmenuje Program na podporu nové techniky, výstavby požárních zbrojnic pro jednotky SDH a podporu spolků a veřejně prospěšných organizací působících na poli požární ochrany, ochrany obyvatelstva a ostatních složek IZS. Žadatelé se na nákupu požadované položky podílí částkou ve výši 10 %. 

„Stávající motocykl Honda Varadero Městská policie Litvínov pořídila v roce 2009. Slouží tedy už 15 let a této době odpovídá i jeho technický stav. Naším záměrem je koupit nový služební motocykl Benelli TRK 502 v policejní úpravě, vybavený  majákem, rozhlasem a přídavnými kufry. Plánujeme, že motocykl bude provozován v rámci Integrovaného záchranného systému ČR. Celkové náklady na pořízení motocyklu včetně uvedené výbavy předpokládáme výši 176 700 korun, z toho 159 000 by měla činit požadovaná dotace. Zbylých 17 700 Kč bude uhrazeno z rozpočtu Městské policie Litvínov,“ doplnil konkrétní informace místostarosta Karel Rosenbaum.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru