Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov – Říká se, škoda rány, která padne vedle. Česko je k výchovným fyzickým trestům dětí poměrně benevolentní, i když i zde už řada rodičů tento výchovný prvek neuznává. V Hamru si asistentky prevence kriminality všimly starší ženy, která bila chlapce vařečkou. Přivolaly proto své kolegy z Městské policie Litvínov a výprasku mezitím učinily přítrž.

Ukázalo se, že se jedná o babičku a vnuka. Babička bitím řešila stížnosti na svého vnuka, který měl problémy ve škole a zlobil. „Chlapec se ale babičky natolik bál, že s ní odmítal odejít domů. Protože mělo dítě viditelné podlitiny, přivolali strážníci rychlou záchrannou službu," informovala Městská policie Litvínov.

Otec dítěte nebyl k zastižení, po ošetření proto strážníci předali chlapce k dalšímu řešení sociálním pracovníkům, kteří se také dále budou zabývat poměry v rodině.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru