Na ukradeném kole zkoušel oklamat hlídku, na kontě má ale krádeží víc. Celkem napáchal škody za 18 tisíc
Ilustrační foto
Litvínov

Hamr - Oklamat hlídku hamerských policistů chtěl 41letý muž z Mostu. V Hamru měl vniknout v jednom obytném domě do sklepních kójí, ze kterých odcizil motorovou pilu, jízdní kolo, batoh a další věci. Když potkal hlídku, tvrdil jí, že jede na půjčeném kole na ryby.

"V batohu měl však místo rybářského náčiní motorovou pilu a další lup, který policisté zajistili. Muž na místě nebyl poprvé, ve sklepě kradl týž den dvakrát a podruhé odcizil dvě jízdní kola a další věci. Lup stihl prodat," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Dle policistů má na svědomí i krádež v Litvínově, kde z půdních prostor odcizil kolečkové brusle a autíčko na dálkové ovládání. Po krádeži byl zadržen hlídkou, které tvrdil, že brusle koupil od známého. Do třetice měl krást i v Janově v panelovém domě, kde se pokusil vloupat do neobydleného bytu a byl vyrušen nájemníkem z vedlejšího bytu.

"Celkem napáchal škody za téměř 18 000 korun. Muž je v současné době ve vazbě pro jiný skutek a policisté ho obvinili z přečinů krádeže a porušování domovní svobody," dodala mluvčí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru