PRÁVĚ TEĎ: Na silnici na Meziboří dali další výstražné značky... a zase tam nabouralo auto
Havarované vozidlo na silnici z Meziboří do Litvínova. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov, Meziboří - Jako by bylo nové svislé dopravní značení na silnici z Meziboří do Litvínova řidičům k smíchu. I potom, co tam v minulých dnech přibyly nové značky, havarovalo v úterý další vozidlo.

Řidič automobilu se dostal do potíží ve spodní zatáčce u vodárny. Ta také nejvíce vynáší při projíždění vysokou rychlostí. A v kombinaci s mokrý povrchem po dešti může takové hazardování skončit havárií. Jako se to stalo opět v úterý.

Už před časem přitom na zhruba dvoukilometrové silnici do horského městečka silničáři umístili značky informující o místu častých dopravních nehod. V minulých dnech k nim přibyly další, upozorňující přímo na kritickou zatáčku. Někteří šoféři ale dopravní značení evidentně neberou vážně.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru