Lidé v této ulici zažívají dopravní očistec. A to nejhorší ještě přijde
Uzavřená první část Tylovy ulice v Litvínově. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov – Pro obyvatele Tylovy ulice v Litvínově začalo několik krušných měsíců. Začaly zde rozsáhlé opravy povrchů silnic, parkovišť i chodníků.

Práce jsou nyní v první etapě. Ulice je uzavřená od křižovatky s Valdštejnskou u restaurace U Partyzána až za mateřskou školu. Stavaři podle vyjádření radnice slibují, že první úsek dokončí ještě před zimou. „Žádáme obyvatele o ohleduplnost a trpělivost,“ říká litvínovská místostarostka Erika Sedláčková.

Práce jsou rozsáhlé, nejde jen o výměnu povrchů, ale i podloží. Řada řidičů zákaz vjezdu nerespektuje. V příštím roce se potom bude pokračovat s pracemi dále v ulici až k věžovým domům. I tam půjde o rozsáhlou stavební činnost. Radnice za kompletní obnovu komunikací v této části města zaplatí přibližně tři desítky milionů.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru