Novinky z Meziboří: Politici pochválili lyžařský areál a ocenili dobrovolné dárce krve
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Meziboří - Mezibořští radní vzali na vědomí zprávu o stavu lyžařského areálu. Vyplynulo z ní, že lyžařský areál byl na zimu dobře připraven díky investicím do zasněžovací techniky a vysokému nasazení lidí z Technických služeb Meziboří.

„Za práci, kterou v lyžařském areálu tuto sezónu odvedl on i jeho lidé, si vedoucí technických služeb Pavel Esop zaslouží pochvalu a poděkování,“ uvedl starosta Meziboří Petr Červenka. V letošním roce by měla být zpracována projektová dokumentace na zázemí pro lyžaře a zakoupen nový stopovač pro úpravu běžeckých tratí.

Radní dále schválili výši ocenění pro bezpříspěvkové dárce krve a kostní dřeni. Celkem město ocenilo tři dárce a dle schválených pravidel je odměnilo celkovou částkou 2200 Kč.

Dále byli radní společností EKO-KOM informováni o množství odpadů, které se ve městě vytřídily v loňském roce. Celkem Meziboří v loňském roce získalo od firmy EKO-KOM za tříděný odpad více než 66 tisíc korun. Mezibořští vytřídili 8,7 tun papíru, 5,4 tuny plastu a 8,2 tuny skla.

(ema)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru