Fryček chce pro slušné lidi v Litvínově větší bezpečnost
Ladislav Fryček, strážník městské policie.
Litvínov

Litvínov - ČSSD Litvínov představuje své lidi, kteří se uchází o podporu voličů v nadcházejících komunálních volbách.

Proč kandiduji?

Při své práci se denně setkávám s problémy, které mi nejsou jedno. Jako strážník řeším situace, které by měly být ojedinělé, ale v Litvínově se z nich stává každodenní rutina. Slušní pracující lidé tu žijí v mnoha případech obtěžováni a mnohdy i napadáni lidmi parazitujícími na příliš benevolentním sociálním systému. Jako strážník mohu pomoci v konkrétních případech, ke kterým se dostanu, cítím ale, že chci dělat víc. Chci pracovat pro Litvínov a podílet se na tvorbě a aplikaci opatření, která by pomohla zvládnout soužití slušných lidí s lidmi bez morálních zásad, základů slušného vychování, bez respektu k zákonu a vědomí, že na živobytí je nutné vydělat si prací. Mohu vnést do řešení sociálního problému pohled přímo z praxe. Pracuji na ulici a řeším je denně.

S jakým tématem jdu do voleb?

Udělejme Litvínov lepším místem pro život, vraťme ho slušným lidem, kteří respektují zákon a chtějí mít ve svém městě pořádek. Začít se musí od zdola, i když to hlavní slovo zůstává na vládě. Vadí mi, že se v Litvínově roztahují nepřizpůsobiví občané. Vadí mi, že je centrum města v pět hodin odpoledne mrtvé. Vadí mi, že obchody v centru města nemají takové podmínky, aby mohly konkurovat nákupním střediskům. Vadí mi, že v Janově přibývá parkovišť a chodníků před prázdnými domy a na Osadě není kde zaparkovat. Vadí mi, že se staří lidé bojí večer procházet městem. Nechci si jen doma opakovat, co mi vadí. Chci s tím něco udělat. Chci pracovat pro město.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru