OBRAZEM: Tady se léčily nakažlivé nemoci! Projděte s námi bývalé infekční oddělení
Strážníci procházejí zdevastovanou budovu. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Velice často se v těchto dnech obrací na linku 156 Městské policie Most ostraha mostecké nemocnice, že ve starém rozbořeném infekčním oddělení přespává partička narkomanů.

Hlídka se na toto místo zaměřuje a v poslední době místo kontroluje intenzivněji. V noci ze středy na čtvrtek jsme městské policisty při jedné takové obhlídce doprovázeli. Při této kontrole strážníci nalezli v objektu čerstvě zařízenou místnost, která slouží narkomanům k přespávání. V objektu nebyl nikdo nalezen.

Bývalé infekční již nepatří Krajské zdravotní, která spravuje pět největších nemocnic v kraji, včetně té mostecké. Je ale v jejím areálu.

Fotoreportáž

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru