Takoví jezdí mezi námi: Čtyři řidiči měli o víkendu pozitivní testy na drogy
Ilustrační foto: Michal Hrdlička
Most

Mostecko - Policisté o víkendu přistihli čtyři řidiče, kteří řídili svá vozidla a měli pozitivní testy na drogy. V pondělí o tom informovala mostecká policie.

Hlídky motoristy zastavily v mosteckých ulicích J. Průchy, Višňová a Žatecká. Čtvrtý hříšník narazil na policejní kontrolu na silnici I. třídy u obce Želenice.

"Tři muži za volantem měli pozitivní testy na metamfetamin, muž, který byl kontrolován v Žatecké ulici, měl pozitivní test na canabis," sdělila Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR.

Řidiči ve věku 18, 24, 34 a 36 let se podrobili lékařským vyšetřením a odběrům biologického materiálu a od policistů si následně převzali záznamy o sdělení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru