Toto jsou nové diplomované sestřičky. Při studiu při práci i při výchově dětí překonaly samy sebe
Foto: Vyšší odborná škola ekonomická, sociální, zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola v Mostě
Most

Most - Tři a půl roku souběžně se zaměstnáním ve zdravotnictví, s rodinami, při výchově dětí studovaly nyní již absolventky Vyšší odborné školy zdravotnické v Mostě.

„Překonala jsem sama sebe, bylo to velmi náročné, ale mám nyní velkou radost, a jsem na sebe pyšná, že si odnáším Vysvědčení o absolutoriu a Diplom absolventa vyšší odborné školy,“ řekla nám jedna z úspěšných studentek.

Slavnostní vyřazení absolventů za účasti vedení školy, pedagogického sboru, rodičů a přátel zorganizovala škola v obřadní síni Magistrátu města Mostu dne 6. února 2019.

Skupinová učitelka Mgr. Irena Dubová čtrnácti úspěšným absolventkám, z nichž více jak polovina prospěla s vyznamenáním, předala odznak Diplomované všeobecné sestry.

Ředitelka Vyšší odborné školy ekonomické, sociální, zdravotnické, Obchodní akademie, Střední pedagogické školy a Střední zdravotnické školy v Mostě Ing. Jitka Hašková ve své úvodní řeči gratulovala k úspěšnému zakončení studia a popřála mnoho sil, trpělivosti a empatie při zvládnutí tak náročné profese jakou je všeobecná sestra.

  • PaedDr. Soňa Valušková
  • zástupkyně ředitelky školy
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru