Muž měl ztratit na ulici peněženku. Udělal ale ještě jednu chybu, a přišel tak o další peníze
Ilustrační foto
Most

Most - Policie v Mostě obvinila z přečinů neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a krádeže 28letého muže z Mostu. Obviněný měl údajně nalézt na zemi v Mostě na třídě Budovatelů pánskou peněženku, kterou tam ztratil jiný muž.

V peněžence nálezce našel hotovost, doklady a také platební kartu, u které byl i PIN. Toho Mostečan hned využil a zkoušel štěstí u několika bankomatů v Mostě. "Chtěl vybrat 130 tisíc korun, ale transakce byly zamítnuty a uspěl při žádosti o vydání deseti a pěti tisíc korun. Karta byla bankomatem zajištěna, peněženku prý obviněný odhodil," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Muž je stíhán na svobodě a může být za toto jednání odsouzen až k pětiletému trestu odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru