OBRAZEM: Takhle hrají amatérští muzikanti před publikem! Mostecký Rokáč se inspiroval v New Yorku
Přijď a hraj v mosteckém Rokáči. Foto: Mostecký hudební spolek
Most

Most - Mostecký hudební spolek uspořádal další akci ze série JAM SESSION - Přijď a hraj! Na pódiu Rokáče Vinohrady se vystřídalo téměř třicet amatérských muzikantů, jak ostřílených harcovníků, tak začínajících hudebníků.

Jako vždy byl večer žánrově velmi pestrý - hrála se muzika od rocku a metalu, přes punk až po rozsáhlé bluesové a jazzové improvizace. Svoje první vystoupení před publikem úspěšně absolvovala nová mostecká punková formace Bod Zlomu. Velký dík patří i publiku, které účinkující odměňovalo velkorysým potleskem.

Mostecký hudební spolek se inspiroval „after-hours“ jam v Minton's Playhouse v New York City a především osvědčeným newyorským modelem Greenwich Village šedesátých let, kterým prošla většina písničkářů od bezejmenných zpěváků až po osobnosti světové úrovně.

Další JAM SESSION - Přijď a hraj! proběhne v sobotu 17. srpna od 19 hodin. Pozvi kamarády, přines si svůj hudební nástroj, vyskoč na pódum a zahraj. K dispozici máš kompletní klubové ozvučení: Mikrofony, mixážní pult se zvukařem, zpěvový aparát, kytarové kombo Hughes & Kettner Triplex 65 W, basové kombo Hartke 120 W, basu Ibanez, kompletní sadu bicích a piano.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru