Opravdu hloupá zábava: Mladíci přeběhli přes škodovku, poničili plechy za 33 tisíc
Ilustrační foto
Most

Most - Hloupou zábavou lze nazvat jednání dvou mladíků, kteří měli dle výsledků vyšetřování policistů poškodit zaparkované osobní vozidlo.

Mladík ve věku 19 let a jeho mladší kamarád šli ve večerních hodinách z restaurace, když na jedné ulici poblíž sportovní haly je napadlo, že vyskočí na stojící škodovku. "Na hlavu si dali kapuce, aby je nešlo poznat. Společně vyskočili na přední kapotu vozu a následně i na střechu. Poté z místa odešli," sdělila tisková mluvčí Policie ČR v Mostě Ludmila Světláková.

Na vozidle zanechali poškozenému motoristovi hmotnou škodu ve výši 33 tisíc korun. Vyšetřovatel obvinil z přečinu poškození cizí věci 19letého Mostečana, mladistvou osobu z provinění.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru