Napadení na sídlišti! Mostečan má na krku ublížení na zdraví. Jeho oběť skončila s těžkým zraněním v nemocnici
Ilustrační foto
Most

Most - Těžkého ublížení na zdraví se měl dle policie dopustit 33letý muž z Mostu. Ten měl na ulici v mosteckém sídlišti Pod Šibeníkem napadnout stejně starého muže, když mu měl uštědřit několik ran rukou i kopů do těla.

"Napadený muž vlivem útoku utrpěl zranění, se kterým byl hospitalizován v nemocnici a jeho zranění bylo lékaři kvalifikováno jako těžké. Obviněný je stíhán na svobodě a bude-li uznán vinným, může mu soud uložit trest odnětí svobody na tři léta až deset let," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Motiv napadení je předmětem dalšího šetření policistů. Útočník oběť znal od vidění a napadený neví, proč na něj muž zaútočil.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru