Strážníci v ulicích Mostu zajistili a předali policistům pět osob v pátrání
Foto: MP Most
Most

Most - Na tísňovou linku Městské policie Most oznámila oznamovatelka, že na společné chodbě bytového domu v šestém patře spí neznámý muž, pravděpodobně bezdomovec. Na místě hlídka zjistila muže, který u sebe neměl doklad totožnosti. Při ověřování totožnosti následně strážníci zjistili, že je osobou hledanou Policií ČR. Muž byl převezen na hlídkové oddělení PČR a předán policistovi Policie ČR.

Na tísňovou linku Městské policie Most oznámil oznamovatel, že mu na dveře bytu bouchají dva neznámí muži. K události byla vyslána motohlídka strážníků. Strážníci kontaktovali oznamovatele, který uvedl, že už je vše v pořádku a osoby, které na dveře bouchaly, jsou nyní v bytě, protože přišli za jeho kamarádem, který je u něj na návštěvě. Dále uvedl, že městskou policii volal, protože je neznal. Strážníci provedli kontrolu totožnosti osob a zjistili, že jedna osoba je v místním pátrání Policie ČR.

Pěší hlídka strážníků na tř. Budovatelů při kontrole osoby zjistila, že je kontrolovaný muž na seznamu místního pátrání Policie ČR. Strážníci přivolali motohlídku strážníků, která hledaného muže předala do rukou Policie ČR.

Při kontrolní činnosti uviděli strážníci motohlídky městské policie muže, o kterém ví, že se na území města v minulosti dopouštěl trestné činnosti. Při perlustraci zjistili, že je muž v evidenci osob hledaných Policií ČR. Hledaného následně předali Policii ČR.

V nočních hodinách při kontrolní činnosti u nákupního střediska Kahan uviděli strážníci motohlídky městské policie muže, který je veden v evidenci hledaných osob Policie ČR. Hledaného zajistili a předali Policii ČR. (lou)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru