AKTUÁLNĚ: V mosteckém paneláku se stala vražda! Policisté potvrzují: Padlo obvinění!
Policisté před domem, ve kterém mělo dojít k vraždě. Foto: e-mostecko.cz
Most

Most - Krajská policie přišla ve čtvrtek odpoledne s informací, že ohledně násilného trestného činu, ke kterému došlo v pondělí 14. října v nočních hodinách na sídlišti Liščí Vrch v Mostě, padlo obvinění z vraždy. Cizinec má mít podíl na smrti spolubydlícího.

Od pondělí 14. října 2019 krajští kriminalisté pracují na objasnění zvlášť závažného zločinu. K tomu došlo v nočních hodinách na sídlišti v Mostě. "Při prověření oznámení na značný hluk v domě nalezla policejní hlídka v bytě muže, který nejevil známky života. Vzápětí policisté také zadrželi muže, kterého podezírali, že má s úmrtím poškozeného co do činění," uvádí krajská policejní mluvčí Alena Bartošová.

Včera dopoledne proběhla soudní pitva poškozeného, 50letého cizince. "Ta podle prvotních výsledků potvrdila, že muž zemřel na následky zranění, které mu měl útokem způsobit jeho spolubydlící. Na základě toho policisté věc kvalifikovali jako zvlášť závažný zločin vraždy a z tohoto také včera odpoledne obvinili 39letého muže, také cizince," dodala mluvčí.

Policejní vyšetřovatel zároveň podává podnět k návrhu na jeho vzetí do vazby. Vyšetřování pokračuje.

Podle místních obyvatel byly hlučné noci v bytě cizinců, údajně Rumunů a Bulharů, na běžném pořádku. Svítilo se celé noci, v bytě byl hluk, bývaly slyšet rány do topení. V osudné ráno mělo ležet pod oknem krvavé oblečení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru