Zábava v obci na Mostecku se zvrtla v napadení. Oběť útoku musela vyhledat lékaře
Ilustrační foto
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu výtržnictví 61letého muže z Mostu. Ten byl na zábavě v jedné obci na Mostecku, na které došlo k napadení.

Uvnitř objektu se bavil s mužem, kterého dobře znal. Poté došlo ke slovní rozepři a po ní měl obviněný Mostečan tohoto muže fyzicky napadnout. "Měl ho udeřit pěstí do obličeje a poté dlaní do krku. Posléze přidal ještě jednu ránu pěstí do obličeje. Při tom poškozeného častoval vulgárními výrazy a snažil se opětovně na něj zaútočit," uvádí k napadení mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Další potyčce naštěstí zabránily přítomné osoby. Napadený utrpěl zranění, které se vyžádalo lékařské ošetření ve zdravotním zařízení. Obviněný je stíhán na svobodě. Motivem napadení byly údajně nějaké osobní spory.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru