Nebezpeční cizinci se snažili utéct před modrými majáky. Strážníci je zajistili a předali Policii ČR
Cizinci se snažili utéct před modrými majáky. Foto: MP Most
Most

Most - Na linku 156 mostecké městské policie zavolal oznamovatel, že se v restauraci nepohodla dvojice cizinců s dalšími hosty a následně slyšel, jak si cizinci volají posily a vyzývají je, aby se ozbrojili střelnou zbraní. Operační pracovník zahájil monitorování oblasti prostřednictvím kamerového systému a našel osoby odpovídající popisu svědka.

O jejich pohybu průběžně informoval prostřednictvím radiostanice pěší hlídky i motohlídky strážníků, které se mezitím sjely do centra města. Po spatření výstražných majáků policejních vozidel se dvojice dala na útěk.

Strážníci dvojici obklíčili a nedali jim šanci uniknout. Vzhledem k tomu, že se pokoušeli utéct, přiložili strážníci oběma podezřelým pouta. Na místo se dostavila hlídka Policie ČR, která si oba cizince po ošetření po použití donucovacích prostředků převzala a umístila do policejní cely.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru