Žena (31) z Mostecka ukrývá kradené věci do kočárku s dítětem. Znovu ji chytili a už šla do vazby
Ilustrační foto
Most

Most - Na policii skončila tento týden 31letá žena z obce na Mostecku, která měla v obchodě krást. Letos byla na policejním oddělení již několikrát pro krádeže zboží, které ukrývala do kočárku.

Tentokrát si do kočárku s dítětem uschovala tablety na praní a sladkosti, to vše v celkové výši 1 650 korun. S kočárkem poté vyšla z prodejny, aniž by cokoliv platila.

"Ostraha ji po odchodu ihned zadržela a přivolala policisty. Lup byl zajištěn a žena byla převezena na služebnu. Tam jí policisté obvodního oddělení předali záznam o sdělení přečinu krádeže a případ šetří ve zjednodušeném zkráceném přípravném řízení," uvedla mostecká mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Podezřelá byla umístěna v policejní cele. Státní zástupce podal návrh na potrestání a soud v Mostě rozhodl o umístění do vazby. Hlídka ženu včera eskortovala do vazební věznice.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru