Strážníci zajistili dva hledané. Jeden se procházel v okolí Centralu s nožem a šroubovákem
Foto: MP Most
Most

Most - Pracovník bezpečnostní agentury OC Central požádal o pomoc strážníky a uvedl, že se v okolí OC Central pohybuje podezřelý muž a u sebe má údajně nůž.

Na místo byla vyslána nejbližší motohlídka městské policie. Strážníci na místě podezřelého muže zajistili a provedli kontrolu jeho totožnosti. Perlustrací bylo zjištěno, že je muž na seznamu osob hledaných Policií ČR. Strážníci provedli bezpečnostní prohlídku, při které bylo zjištěno, že má u sebe kuchyňský nůž, vidličku a šroubovák.

Další hledaný muž na sebe upozornil krádeží čtyř bonboniér MERCI v OC Kaufland, kde ho zajistila místní ostraha a na místo přivolala strážníky. Strážníci zjistili, že se muž drobné krádeže dopustil opakovaně, ale také že je na seznamu osob hledaných Policií ČR.

Oba muže strážníci předali se všemi poznatky službu konajícím policistům Policie ČR. Strážníci nebyli nuceni použít donucovací prostředky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru