Dva řidiči měli pozitivní test na drogy, dvěma koloval v dechu alkohol
Ilustrační foto
Most

Mostecko - Policisté hlídkové služby v rámci výkonu sledovali silniční provoz a v sobotu kontrolovali v ulici Pionýrů řidičku osobního vozu. Hlídka u ní provedla test na návykové látky, který byl pozitivní na amfetamin.

Další motorista byl kontrolován policisty v ulici Komořanská téhož dne. I u něj vyšel orientační test pozitivně na amfetamin. Oba motoristé se podrobili lékařskému vyšetření a odběru biologického materiálu.

V neděli hlídka zastavila ke kontrole v ulici Budovatelů cizince. Měl pozitivní dechovou zkoušku na alkohol, která byla vyšší než 1,6 promile. Pozitivní dechovou zkoušku na alkohol měl i řidič vozidla, který minulý týden havaroval na Litvínovsku, kde s autem uvízl v tramvajovém kolejišti.

Je podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Ostatní tři řidiči si od policie převzali záznam o sdělení podezření ze spáchání trestného činu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru