Příležitost dělá zloděje. Zloději přišli v Mostě lehce k cizímu majetku
Žena přišla v obchodě s oblečením o peněženku, kterou si zapomněla v převlékací kabince. Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Zatím neznámý nepoctivec si přivlastnil o víkendu v Mostě cizí peněženku. O tu přišla jedna žena, která ji zapomněla v převlékací kabince v jednom obchodě s oděvy. Kdosi ji tam našel a místo aby ji odevzdal, si portmonku s finanční hotovostí a doklady ponechal.

Zloděj se dopustil trestného činu zatajení věci. Poškozená vyčíslila hmotnou škodu na částku téměř šest tisíc korun. Případem se nyní zabývají policisté mosteckého obvodního oddělení.

Ti šetří i jiný případ z víkendu, který potvrdil rčení, že příležitost dělá zloděje. "Neznámý nenechavec si všiml v jedné mostecké prodejně volně položeného telefonu na prodejním pultě a ukradl ho. Policisté ve věci zahájili úkony pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku," uvedla k případu mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Poctiví nálezci jsou v Litvínově

Větší štěstí měla žena, která ztratila peněženku v Litvínově. Smysl pro spravedlnost prokázala kolegyně strážníků tamní městské policie i ve svém volnu v pátek odpoledne, když našla v centru města dámskou peněženku s doklady, platebními a zákaznickými kartami a hotovostí. Peněženku předala hlídce strážníků, která ji odvezla majitelce do místa bydliště.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru