Filutové kradli z otevřených aut, majitelé si je zapomněli zamknout
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Mostečtí policisté vyšetřují dva případy, kdy neznámí pachatelé kradli v tomto týdnu věci z nezajištěných vozidel.

Cizí peněženku si kdosi přivlastnil v ranních hodinách v Mostě na parkovišti ve starší zástavbě města poblíž jedné provozovny. Tam stálo nákladní vozidlo, které si řidič nezajistil, čehož využil nějaký poberta a z kabiny vozidla odcizil portmonku s finanční hotovostí, osobními doklady a platební kartou. Poškozený majitel vyčíslil škodu na částku tři tisíce korun. Zloději hrozí za tento přečin až dvouletý trest odnětí svobody.

Jiný lapka se dopustil v době vyhlášeného nouzového stavu zločinu krádeže, za který mu v této době může soud uložit trest odnětí svobody na dva roky až osm let. Ten využil situace, kdy řidička nezajistila vůz a odešla na nákup. Při příchodu zpět na parkoviště zjistila, že jí z auta zmizel notebook a další věci, vše v celkové hodnotě devět tisíc korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru