Tři řidiči se střetli včera s motorkáři! Policie sdělila, jak k nehodám došlo
Dopravní nehoda při výjezdu z Litvínova na Meziboří. Foto: Oldřich Hájek
Most

Mostecko - V pondělí krátce před 12. hodinou vyjížděli dopravní policisté k nehodě osobního vozidla značky BMW a motocyklu, ke které došlo na silnici I/13 v místech pod hradem Hněvín.

Osobní vůz jel ve směru od Mostu na Litvínov a při otáčení se střetl s motorkou, která jela ve stejném směru za autem. Motorkář byl převezen do zdravotnického zařízení. Rozsah zranění je předmětem dalšího šetření.

Další nehoda se stala v Litvínově odpoledne na křižovatce ulic Mezibořská a Litvínovská. Tam se měl střetnout osobní vůz s motocyklistou, který jel po hlavní komunikaci ve směru od Meziboří. Při střetu utrpěl motocyklista předběžně lehké zranění, se kterým byl z místa převezen do nemocnice k vyšetření.

K třetí havárii mezi autem a motorkou došlo krátce před 19. hodinou na silnici II. třídy v obci Havraň, kde řidič škodovky při odbočování vlevo měl narazit do motocyklu, který jel po hlavní komunikaci. Ke zranění osob nedošlo.

"U všech účastníků dopravních nehod byly provedeny dechové zkoušky na alkohol, které vyšly negativně. Hmotné škody při těchto kolizích policisté odhadli na částku 203 tisíc korun. Okolnosti všech nehod jsou předmětem dalšího šetření dopravní policie," sdělila mluvčí policistů na Mostecku Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru