Muž v Mostě už roky napadá družku. Vykázali ho, ale hned se vrátil a zase útočil. Skončil v cele
Ilustrační foto
Most

Most - K případu domácího násilí vyjížděli tento týden mostečtí policisté. V jednom mosteckém bytě zjistili, že tam má fyzicky napadat muž svou družku. K útokům má docházet již delší dobu.

Kromě fyzických útoků má muž ženě i vyhrožovat dalším násilím a slovně ji uráží. Hlídka na místě zjistila, že napadání je opakované a intenzita ze strany násilné osoby se stupňuje a toto trvá již dva roky. "Policisté s ohledem na vyhodnocení situace, kdy lze důvodně předpokládat, že osoba se nebezpečného útoku dopustí opětovně, využili zákonného oprávnění a 28letého muže vykázali ze společného obydlí a jeho bezprostředního okolí," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Muž již včera večer vykázání porušil a vyhledal poškozenou v místě bydliště, kde ji měl slovně napadat. Policisté muže na místě zadrželi a umístili ho do policejní cely. Dnes mu policie sdělila ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru