Opilý řidič nezvládl na mokré silnici auto. Zastavil se až o zídku odvodňovacího kanálu
Ilustrační foto
Most

Most - Až tříletý trest odnětí svobody může postihnout 33letého motoristu z Mostu. Ten měl řídit na silnici I. třídy osobní vozidlo v nočních hodinách. U prodejny OBI dostal na mokré vozovce smyk, vyjel mimo komunikaci, kde měl narazit do zpevňovací zídky skladového prostoru objektu, dále pokračoval mimo komunikaci až narazil do rohu zídky odvodňovacího kanálu, který měl poškodit.

Od kanálu se vozidlo odrazilo a vrátilo se zpět na silnici, kde zůstalo stát. Řidič se po nehodě podrobil dechové zkoušce na alkohol, která ukázala na hodnotu 1,31 promile alkoholu v dechu.

"Stejný výsledek potvrdilo i toxikologické vyšetření odebraného vzorku krve řidiče. Ten tedy řídil ve stavu vylučujícím způsobilost. Vyšetřovatel Mostečana obvinil z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Hmotná škoda byla odhadnuta na částku 36 tisíc korun," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru