Miminka, která si pospíšila na svět v novém roce, dostanou peníze a dárky
Prvním miminkem narozeným v roce 2021 v porodnicích Krajské zdravotní je Daniela. Foto: KZ
Most

Most, Litvínov - Ani tentokrát město Most nezapomene na svého prvního narozeného Mostečánka. Prvního Litvínovánka podpoří i druhé největší město Mostecka.

Prvním Mostečanem se se letos stal chlapec Jakub Wanie. Stejně jako v předchozích letech, i letos se radní rozhodli schválit poskytnutí finančního daru ve výši 20 tisíc korun, který pro syna obdrží jeho matka Iveta Klasová.
Danielka z Litvínova je i prvním miminkem v kraji

Letos město Litvínov na svého prvního občánka nemuselo vyčkávat nijak dlouho. Manželům Nykodýmovým se krásná Danielka narodila těsně po silvestrovské půlnoci v mostecké porodnici. Stala se nejen prvním občánkem Litvínova, ale i Ústeckého kraje. V republice se pak o třetí místo dělila s další malou slečnou. Radní odsouhlasili pro letošního prvního občánka dárek. Rodiče obdrží darovací smlouvu při slavnostním obřadu.

Vítání občánků je naplánováno na sobotu 6. března. Kromě malé Danielky bude starostka města Kamila Bláhová vítat další nové občánky města, kteří se narodili v období od srpna 2020 do ledna 2021.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru