Nespokojenému zákazníkovi vadila doba trvání opravy, zaměstnanec od něj vyfasoval pěstí na čelist
Ilustrační foto
Most

Most - Zřejmě nespokojený zákazník zranil pracovníka firmy, která měla v servisu zákazníkův stroj. Muž ve věku 26 let z Mostu měl přijít do mostecké provozovny, kde po krátkém rozhovoru měl z ničeho nic nečekaně přistoupit k poškozenému a toho jedním úderem měl zasáhnout do čelisti.

"Poškozený útokem utrpěl zranění, které ho omezilo v běžném způsobu života a to po dobu několika týdnů. Vyšetřovatel Mostečana, kterému se asi nelíbila doba trvání opravy jeho stroje a k vyřízení záležitosti si vybral trochu netradiční způsob, obvinil z přečinu ublížení na zdraví a stíhá ho na svobodě," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru