Mostečan utíkal před policií. Přes balkón to vzdal, nakonec neuspěl ani přes chodbu
Ilustrační foto.
Most

Most - Na mostecké policii skončil o víkendu 33letý muž z Mostu. Ten se měl v noci z pátku na sobotu vloupat ve starší zástavbě Mostu v části Zahražany do neobydleného řadového domu, který prochází rekonstrukcí. Přes lešení se dostal do druhého patra a oknem vnikl do vnitřních prostor, ze kterých měl odcizit různé nářadí. S lupem následně zamířil domů.

Tam ho na druhý den v neděli zadrželi mostečtí policisté. "Muž chtěl před hlídkou utéct nejprve přes balkón, ale když si všiml policistů před domem, zvolil cestu přes chodbu domu. Ani tam neuspěl a nakonec skončil v rukou mužů zákona," uvedla mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Odcizené věci: dvě bourací kladiva, úhlová bruska, aku vrtačka, vodováha, montážní pěny, radiostanice a další v hodnotě 38 tisíc korun, byly policisty zajištěny a vráceny zpět poškozenému majiteli.

Mostečan nekradl poprvé, za krádež byl již potrestán a loni se vrátil z vězení. Policisté obvodního oddělení Most muži sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Za tuto krádež mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru