Šestatřicetiletý cizinec si spletl cestu: jel po tramvajovém pásu v centru města
Automobil skončil v kolejišti. Foto: MP Most
Most

Most - Dispečer Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova požádal strážníky mostecké městské policie o prověření řidiče, který měl s vozidlem stát v tramvajovém kolejišti u dopravního podniku na Třídě Budovatelů.

"K události byla vyslána motohlídka strážníků, která na místě zjistila, že se jedná o cizince, který strážníkům doznal, že před jízdou požil alkoholické nápoje," uvedla mluvčí městské policie Veronika Loucká.

Strážníci na místo přivolali policisty Policie ČR, kteří u řidiče provedli dechovou zkoušku s výsledkem 1,9 promile alkoholu v dechu. Celou událost se všemi poznatky si na místě převzali policisté Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru