V Mostě se můžete nechat anonymně a zdarma testovat na HIV a další infekční nemoci
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - V Mostě a okolních městech se uskuteční testování na infekční nemoci. Zájemci se mohou nechat zdarma a anonymně otestovat v Mostě ve dnech 14. září dopoledne na parkovišti u zimního stadionu a odpoledne v Kamenné ulici v Chanově a 17. září na parkovišti u VZP.

V Litvínově bude testování 15. září od 10 do 13 hodin U Zámeckého parku a odpoledne v Janově u nákupního střediska v Hamerské ulici.

Protože se jedná o anonymní testování, vše bude v sanitce probíhat diskrétně bez konkrétních osobních údajů. Testovat se bude možno na nemoci: HIV, syfilis a hepatitidu B a C.

Testovací sanitku zabezpečuje organizace Dům světla za spolupráce zaměstnanců mosteckého K-centra a terénních programů.

Testovaný bude povinný jen vyplnit krátký dotazníček. Výsledky testů (v případě pozitivity screeningového testu) budou zaslány na místo, které si určí testovaný (je možné např. nechat výsledky zaslat do sociální služby, kterou testovaný využívá).

U sanity budou celou dobu přítomni terénní pracovníci, kteří rádi odpoví na dotazy.

Testování bude probíhat i v okolních městech.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru