Chlap z Bečova za volantem porušil snad všechno, co mohl. Dojezdil v Mostě
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Hlídka strážníků mostecké městské policie ve spolupráci s hlídkou Policie ČR zajistila řidiče se zákazem řízení, který řídil pod vlivem drog vozidlo bez platného osvědčení o technické prohlídce.

Motohlídka strážníků prováděla po jedné hodině ranní kontrolní činnost v ulici Žatecká, kde strážníci zaznamenali vozidlo, které se chystalo vyjet z čerpací stanice. Když řidič uviděl služební vozidlo městské policie, okamžitě na místě zastavil a nepokračoval v jízdě.

Strážníci informovali o podezřelém vozidle ostatní motohlídky a také hlídku Policie ČR. Podezřelé vozidlo se po chvíli rozjelo směrem k ulici Pionýrů, kde ho policisté spolu se strážníky zastavili za pomoci modrých výstražných světel a rozsvícením nápisu stop.

"Řidič z Bečova u sebe neměl žádné doklady, přítomná hlídka Policie ČR musela zjistit jeho totožnost jiným způsobem. Dále bylo zjištěno, že má řidič vysloven zákaz řízení, a že vozidlo nemá platné osvědčení o technické prohlídce. Následně byl u řidiče proveden test na přítomnost omamných a psychotropních látek s pozitivním výsledkem," přiblížila mluvčí městské policie Veronika Loucká.

Celou událost si převzala Policie ČR k dalším úkonům.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru