AKTUÁLNĚ: V Mostě srazilo auto chodce, nehoda na koridoru, horské silnice pod sněhem
Zimní údržba. Foto: ŘSD
Most

Ústecký kraj – S několika dopravními komplikacemi musí počítat v úterý ráno řidiči na silnicích v okolí Mostu.

V Mostě došlo před sedmou hodinou ranní ke střetu osobního automobilu s chodcem. Na místo byly přivolány složky integrovaného záchranného systému. Havárie se stala na křižovatce ulic Budovatelů a Víta Nejedlého.

Kousek za Mostem, na silnici I/13, došlo u Komořan k nehodě dvou osobních vozidel. "Jednotka ze stanice Most a podniková jednotka Severní Energetická vyjely k dopravní nehodě dvou osobních aut v Komořanech. Při nehodě byl jeden člověk zraněn. Vzala jej do péče Zdravotnická záchranná služba. Hasiči zabezpečili místo nehody a uklidili vozovku," uvedl Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje.

Nehoda je také na dálnici D7 na úrovni průmyslové zóny Triangle. Oba karamboly se obešly bez zranění.

V Krušných horách musejí řidiči počítat s nepříznivou povětrnostní situací. „Aktuálně na silnici I/7 v úseku Chomutov - Hora Sv. Šebestiána probíhá zimní údržba. Na vozovce se místy drží sníh, proto zde prosím projíždějte se zvýšenou opatrností,“ informuje Ředitelství silnic a dálnic.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru